ΝΕΑ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


image-205012-xartaetoi.jpg
Mε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από εδώ και στο εξής το σχολείο θα συνεργάζεται με το γνωστό ψαράδικο "Το Σταυροδρόμι (στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής- http://www.tostavrodromi.gr/ ). Σκοπός της συνεργασίας μας είναι η προμήθεια και η σίτιση των παιδιών ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΑΡΙΑ όταν προβλέπεται στο διαιτολόγιο. Στις φωτογραφίες βλέπετε την διαδικασία φιλεταρίσματος ενός Μπακαλιάρου (βάρους 3 κιλών καθαρισμένος) που ταξίδεψε (νύχτα) από την Χίο κατευθείαν στα πιατάκια των παιδιών μας!!!


Η πρωτότυπη υπαίθρια (αλλά σκεπαστή) τάξη του σχολείου μας είναι σχεδόν έτοιμη. Τώρα που ο καιρός θα αρχίσει να καλυτερεύει οι μαθητές μας θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ανοιχτή μας αίθουσα για τις δραστηριότητες που θα έκαναν εντός της τάξης τους. Μια πρωτότυπη και συνάμα πολύ εξυπηρετική λύση στην διαρκή αναζήτησή για Covid-free σχολική ζωή.
image-placeholder.png


image-205015-testphoto.jpg

Εκτός από τον καθαρισμό με μη χλωριούχα αντισηπτικά/απολυμαντικά και τον συχνό αερισμό των χώρων, προχωρήσαμε σήμερα σε επαναληπτική προληπτική μικροβιοκτονία και εντομοκτονία-μυοκτονία στους χώρους του σχολειου μας από έμπιστη πολύπειρη εταιρεία με το εγκεκριμένο από το κράτος μικροβιοκτόνο Dalco 100.


Ομαδική και ατομική χειροτεχνία από τα μικρά μας παιδάκια με θέμα φυσικά τον Χειμώνα κατασκευασμένα από χαρτόνι δαχτυλομπογίες και βαμβάκι. Group and individual craftsmanship made of cardboard, fingerpaints and cotton from our toddlers for Winter. Οι γονείς μπορούν να συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του σχολείου μέσω της σελίδας μας (https://goo.gl/MN3qfh) για δουν περισσότερες φωτογραφίες χωρίς stickers.

Για τους φίλους του σχολείου περισσότερες φωτογραφίες και στη σελίδα του σχολείου στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ: https://goo.gl/DlnGRz

image-205015-testphoto.jpg

image-205015-testphoto.jpg
Όμπρελίτσες για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου. Ατομική κατασκεύη από τα μικρά μας παιδάκια.
Για τους φίλους του σχολείου περισσότερες φωτογραφίες και στη σελίδα του σχολείου στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ: https://goo.gl/DlnGRz


image-306293-special_offer.jpg

Δεν υπάρχει κάποια ενεργή προσφορά αυτήν την περίοδο.image-205015-testphoto.jpg

image-205015-testphoto.jpgimage-205015-testphoto.jpg

image-205015-testphoto.jpg